Baseballs

Ja då har man hämtat ut biljetter till Baseballs på Dalhalla vecka 31 när vi är i Rättvik. Ska bli vansinnigt kul, Längtar:))


VS



Sven-Ingvars

Ska bli fasligt roligt att se på Dalhalla de är en så underbar plats. Riktigt häftig konser arena.


Ingen skillnad:(

Fortfarande sjuk, och jag vet inte riktigt vad dethär är förnågot? Ont överallt orkar inget och då menar jag inget knappt gå över golvet bara de är en ansträngning nog för att jag ska få andnöd och hjärtklappning! Fy fan för att va sjuk man ska nog tacka sin lyckliga stjärna för att man inte är mer sjuk än man är, och de e lite! Men när man blir de så känns det som om de aldrig ska ta slut eller att jag nånsin mer ska bli frisk! Hemska tanke! Har just tagit en hel arsenal med tabletter för att orka vara uppe litegrann orkar inte bara ligga å se tv där det bara är skit! Nåja jag får väl hoppas att det går över så man inte behöver söka till cykelverkstan (vårdcentralen).


Valborg

Blir en brasa och sen grillning i valborg härligt de hoppas att man är frisk tills dess!:/  Skö grilla lite av varje lite lax, kött, grönsaker och korv ja det blir nog en salig röra har bjudit hem lite folk så det ska bli skoj.


Kan någon skjuta mej!

Sjuk i dag!  Var fick jag dehär ifrån? Feber och ont i kroppen. Kan ingen komma och skjuta mej och göra processen kort?  Har inte bestämmt mej för om jag ska gå och jobba i natt? Vi får se.

Solen skiner i dag åxå, helt otroligt va den är framme varje dag vi har haft fint väder länge nu som kompensation för allt elände med snön som vi haft i vinter. Bytt till sommardäck i dag och fått bilen tvättad vilken lycka den va väl skitig! Fått nya högtalare i bilen så nu kan jag brassa på med musiken, härligt de:). 

Måste på affären för att köpa nått att dricka, herregud jag orkar inte hur slut får man va? Och jag som tänkte att  jag skulle gå en riktigt lång promenad i dag jo tjena! Man går inga promenader när man är så sjuk som jag i dag. De får bli en annan dag.


Spinning

Jag älskar spinning! Första gången jag skulle till att börja träna så va det första jag sa att upp på en spinningcykel får ni mej aldrig, punkt slut! Men de var envisa mina tränings kompisar och sa att jag ändå måste testa, sagt och gjort.............de va de roligaste jag gjort herregud så skoj, konstigt att det som jag var så säker på att dedär kommer jag aldrig att gilla blev de som jag helst av allt gör, hmm roligt:) Fast jag tycker ju bodypump, core och styrketräningshallen åxå är kul men spinning de e för himla kul.


Piss väder = piss humör

Var är solen? Jaghar inte beställt dehäringa jävla vädret med en  massa dimma o dis! Jag vill ha sol det blir så mkt lättare allting då man blir ju deppig av sånt här snälla kom och skjut mej nån jag orkar inte mer, har fått nog med piss väder!


Claes Malmberg

Herregud vilken rolig snubbe! Och killen kan prata han drar ju för skjutton inte efter andan ens! Han pratar på både in och ut andningen. Rolig snubbe med en hel del teorier om allt möjligt, fick oss endel roliga skratt när vi var och lyssnade på honom i Umeå i går kväll.


Byta jobb?

Vet inte om jag ska byta jobb?! Har pratat med dom att få byta avdelning, prova något nytt att göra. Kanske skulle vara nyttigt. Just nu känns det som om jag står och stampar på samma ställe och att få lära sej ngt nytt skulle vara på sin plats. Fan man vet inte ens vad man vill bli när man blir "stor"! Varför i helvete ska de va så jädrans svårt! Helst skulle jag bara vilja träna, men det har jag inte ens tid till som det är nu! :(( Får försöka att lösa detta på något jädrans vis, konstigt nog så brukar det lösa sej såsmåningom? Man får väl va glad för att man har ett jobb:/ även om det inte är det bästa, nu verkar det som om jag klagar precis som de på jobbet! Det finns de som varit där i ...ja gud vet hur många år de tillhör väl inventarierna, å helsicke vad de klagar har bara lust att säga,  men för helvete ta och sätt din plats till förfogande för någon annan som vill jobba gå inte här å klaga dagarna i ända!



Ett jobb inom sport träning skulle va super roligt!


RSS 2.0