Bröllop

Grattis Viktoria och Daniel

Hoppas att ni får ett långt och underbart liv tillsammans.

En helt underbar klänning!








Äntligen

Äntligen fick jag en tid hos frissan! Ser ut spm ett troll i håret, har man kort hår så kan man inte ha det till att växa ut för det ser inte klokt ut det står åt alla håll och kanter gud vad jag har haft det tufft när jag måste gå omkring med detta. Men nu ska det äntligen bli av 13,45 då ryker det:o)


Jordskalv

Vi hade ett jorgskalv i går kväll kl 22.30. Hela huset skakade jag trodde att någon körde förbi med en stor herrans lastbil eller något liknande. men det va alltså ett jordskalv på 4.1 på rihterskalan.


Hårfrisörer

Har ringt till 2 frissor i dag för att få en tid för klippning men nnneeeeeeeej det finns inga tider!!!!! Jag blir tokig! Jag sa att om de fick ett återbud så skulle de ringa mej, ja de gjorde de åxå, men de stämmer ju inte med min arbetstid! Jag jobbar den tiden man kan väl inte ta ledigt för att klippa sej?! Eller?! Ja jag vet inte nu hoppas jag på att de ska ringa och säga att jag har en tid snälla gör så att de ringer!

Undrar om jag skulle passa i en sådanhär frisyr???


Färgar håret

I kväll är det hårfärgning, brun färgat så jag blir inte den blondin som jag egentligen är. Har även målat tånaglarna för det ska man ha när det är sommar, det ser så snyggt ut när man har skor med öppen tå:)

Fött ska de vara:)


Brun färg.


Äppelträd

Mitt Äppelträd blommar som aldrig förr!

 


Ny dag

Ny dag nya möjligheter:)

Solen skiner men det blåser så man får hålla i hatten idag! Ska till Växthuset för att gära iording krukorna som är beställda,  folk ringer och frågar när jag öppnar????? Läser folk inte annonser? Där står ju öppet tiderna eller skylten på byn! Ja ja iaf så blir det växthus till kl 17 idag och sen får vi se vad jag hittar på, har tagit lite bilder på blommande äppelträd lägger in de lite senare i dag, ha en bra dag llihop tjillivipp:)


They are back

Ja dom är tillbaka! väntat hela våren och plötsligt så kom dom. Hade dörren öppen en varm dag och vipps så va dom inne. Lina skulle gå på toa och så plötsligt får hon syn på en som kommit in, tassade runt inne på toaletten hmmm nu kan man väl inte ha dörren öppen i sommar för då passar de på att smita in!



Ja just denna lilla krabat han kommer in om man har dörren öppen, men han är söt,  men arg frustar och morrar:)
kattmat är vad han är ute efter och jag brukar ge honom de,  hans favorit mat:). Ibland så äter han så mycke att han får paltkoma och däckar i hallen.


Nackbesvär igen!:(

Nu har jag gjort illa nacken igen! Stel som en pinne, kul! eller ....inte. man får väl ingen tid till sjukgymnasten heller, han har väl gått på semester, jag får väl gå till nån annan då! Östen som jag brukar gå till, han är så försiktig och det brukar bli så himla bra, han som lyfter till nacken å vipps så kan jag vrida på den.
Har varit till flera i Umeå men de ska bara ha det till att knaka och braka i hela nacken och varje gång de gör de så tänker jag....nu blev jag förlamad och kommer aldrig att kunna gå mer! Varför i hela friden ska de ta i så att det knakar? Det har jag aldrig förstått mej på! Fan jag blir så grinig och på dåligt humör när nacken inte är som den ska och ont i skallen! Måste försöka att få en tid hos någon kan inte gå såhär hela sommaren!


Snabbmat!

När tiden är knapp och jag inte har tid att äta så brukar jag ta en korv på en gaffel! Inte så hälsosamt men vad gär man när man inte har tid att äta?



Ser ganska torftigt ut! Ellerhur?


Korv med bröd

Blev bjuden över till grannen mitt i natten för att äta korv med bröd, det kan man ju inte tacka nej till:) så jag gick över gården och hälsa på,  korv med bröd och räksallad herregud jag går aldrig ner i vikt pådehäringa viset! men gott va det finns inget godare än att äta på kvällen eller natten, har alltid funderat över varför det är så gott att äta just dendär tiden hmmmm får fundera vidare på de. Finns det någon som kan svara på den frågan?

 


Regn

Det började bra i morse med endast blåst inte för jag gillar att det blåser men sätt då regn på de och det är bedrövligt! Vad hittar man på då? Jo man får bänka sej framför tvn, och hur kul är de mitt i  sommaren när man ska vara ute och grilla i glada vänners lag?! Varför kan inte sommaren komma nångång? jag vill ha varmt, varma sommarkvällar i hammoken.


Bilder från Överklinten



Custom Covers








Överklinten the fest:)

Var på en hejdundrande fest i Överklinten igår. Vilket röj! Dom kunde parta loss folket ute i bushen! Sjöng med i låtarna gjorde de så de ekade i hela jädrans lokalen:) Custom Covers hette bandet som spelade. länk till deras hemsida är: http://www.customcovers.se


RSS 2.0