Raggarfest

Ja då var man på "Garagefest" eller "Raggarfest" som en del säger. Roligt som vanligt med alla sorters människor, det brukar bli bäst då. Endell va som vanligt;) överförfriskade va nu de ska va bra för? Man har ju inget minne av att man varit på fest! Men de flesta va roliga, gulliga, rara festprissar som festade ända till kl 0200. Musiken va åxå hur bra somhelst. Värsta Rock´n Roll alla dansade som besatta, ville aldrig att det skulle ta slut, nu längtar vi till nästa fest, men det tar nog ett år till den, för de har ju bara en fest "höstfest"



Dansgolvet va fullt helatiden:)



Tjejerna va som tokiga!

 



http://www.customcovers.dinstudio.se/






Sötingarna Sandra och Linn hade kul!



Custom Covers
Bandet för hela kvällen
Rockade fett!


Amaryllis

I dag har vi planterat flera lådor med Amaryllisar till jul. Röda, Vita och Rosa. Känns som om de är för tidigt att sätta dom nu men det tar sin tid innan det blir något av dom, nu ska de stå ljust och varmt.

 


Varmare breddgrader

Ja på Lärdag far jag till Turkiet, det ska bli så skönt! Fem stjärnigt hotell med all inclusive, sitta i solen och dricka paraplydrinkar äta god mat, sola och ta det lugnt iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vad jag läntar!

Svin influensan

Jaha och så ska man inte få ta vaccinet mot grissjukan förrän i December!???...............herregud då har jag väl redan fått eländet, och jag har inte tid att va sjuk! Jag vill inte! Varför dröjer de så länge innan man kan få bacon vaccinet? De kan väl rappa på lite! De kan väl spruta till långt in på kvällen, ne de måste gå hem kl 17.00 herregud de kan väl jobba över som alla andra eller?


Make up dag

Cecilia Lindén 7-faldig Svensk Mästarinna i Make up.

Ock jag ska få träffa henne, I Luleå hur häftigt är inte de?

http://www.artofmakeupschool.com/

Gå in på denna sida, så får ni se skolan hon äger och driver i Stockholm.


It sucks

Ja vad säger man? Stoooor besvikelse. Jag hade trott att de kunde göra bättre. Luften gick ur en totalt man blir förbannad, precis som om man kunde göra det bättre själv, men man hade ju litat på dessa pojkar, och dom hade ju lovat. Vad ska vi se på under VM? Usch vad jag känner mej tom. Jag tror att vi får heja på Danmark eller söka nytt medborgarskap där.

 


Fotboll

Ja nu gäller det!

 
Sverige möter

Det blir till att skrika sej hes igen!

Gode gud gör så att Sverige vinner!


Höst sol

Såååååå himla fint väder ute klarblå himmel och lite frostigt, såhär ska en fin höst kag se ut tror att jag ska gå ut i skogen och plocka lite mossa och grankvistar att ställa på bron det blir så fint. Tar med mej farmor om hon känner sej på hugget att ta en promenad i det vackra vädret.


Telefon

Ja nu har man suttit i telefon hela kvällen och försökt att få folk att fatta vilken bra buisness jag har på g. Den är för bra att vara sann men folk är så pessimisstiska när jag säger de. Jag vill ju bara att mina kompisar ska tjäna pengar,  som jag, men de de fattar inte galoppen! De har tydligen massor av pengar men jag jag vill ha MASSOR MYCKE MER och ÄNNU MER! Varför förstår dom inte att jag bara vill hjälpa dom?!

 



En sådan här väska ska jag ha om ett tag!
Vill du åxå ha en?


Höst rusk

Ja nu är hösten här,  med stormsteg trava den in, och inte var man beredd heller! I går föll den första snön min kompis ringde och berätta att det snöa, jag vägra att se ut så jag missa hela föreställningen, tur de. Va ute för några dagar sen och tog några bilder på löven i trädgården som släpper sin sista suckar för att släppa av löven från sina grenar, sorgligt. Men det är tur att det kommer nya nästa år med en raket fart, får leva med den bilden i vinter, för jag tycker verkligen inte om vinter väder.

 



 


Gandhi

Vi jag och några kompisar,  från den tid när vi gick trädgårdsutbildningen för ett antal år sen, var ute och åt på indiska resturanen Gandhi. Vi hade jätte roligt åt alla tokiga minnen som man trodde att man hade glömt men vissa av oss kom ihåg. Skratta så jag trodde att jag skulle ramla av stolen, härligt med människor som får en att skratta, vilken gåva!

 



 Gunilla     Elli      Maud


Vinter

Ja nu blir det vinter. Det snöar ute! Fy så trist, jag vill inte! skrapa rutor på bilen, skotta... så onödigt!


RSS 2.0