Vårkänslor

Vart  tog våren vägen? Det finns inget som tyder på att den är påväg. Bara snö och mulet väder man känner sej håglös oorkar inte göra något. denhär vintern går till historien vi kommer att få ha kvar snön till sena sommaren! Ska jobba senare i dag går em. Tur att man har ett jobb i alla fall. :((((

Snoozare?

Är du en snoozare? En sån som trycker av väckaren och somnar om. igen och igen och igen? Varför inte sova tills man ska gå upp? Jag har aldrig förstått mej på detta snoozande. Vad är det som är bra med de? Du måste ju vara helt slut när du väl ska gå upp och har snoozat färdigt. Själv stiger jag upp kl 04.30 åker iväg kl 05.00. Men sen kommer problemet ca kl 0900 - 10.00 då dör jag herregud vilken trötthet som kommer på mej, varför blir jag så himla trött just på fm? Det är en trötthet som gör ont i kroppen det dryper i en och men får inte sätta sej ner för då faller ögonlocken igen. Vrför blir de så? Jag är ju pigg som en mört när jag vaknar och flyger upp ur sängen. Finns det någon som har nått svar på den frågan?


Påsk mat

Gjorde en liten förtest på påsk maten i kväll.

Plommonspäckad fläskfilé
med
Klyftpotatis och morötter.
blev riktigt bra=)




KIZZ

Erik Grönvwall " idol vinnaren" får en låt på sin andra skiva skriven av Kizz medlemmen Paul Stanley.
Han hyllade Erik under idol och nu får han enlåt skriven av paul tala om KUNG!
Albumet släpps 2a Juni:


Anna Anka

Ja vilken kväkande anka! elakare kärring får man leta efter. Hon pratar illa om alla som hon möter, har bara dålig kritik om alla om utseende och annat, herregud hur ser hon ut själv! Hon blir ju ful i mina ögon som hon beter sej, ödmjukhet är inte hennes starka sida! Måste vara jobbigt att alltid försöka att hitta fel hos alla människor. Visst hon har en snygg kropp inte för de,  men hennes attitydproblem den skulle hon jobba med, det gör att hon blir ful i mina ögon. Ne usch jag önska att hon plaskade iväg till gyttjepölen hon kom ifrån. Din fula Anka!




Skönhetstips

  ~~Att vara lycklig. Det spelar ingen roll vad du har för mascara om du är? olycklig.

  ~~Manikyr och pedikyr.

  ~~Massage.

  ~~Var närvarande, annars missar du nuet och hur fantastiskt det är.

  ~~Kärlek! Det finns inget bättre knep för utseendet, det är en klassiker som höjer självkänslan! Både kärlek till   andra och kärlek till sig själv.

  ~~Gör saker som du känner du blir lycklig av,  som fyller dej med lycka.


Renovering och tapetsering

Ja då for vi till Stockholm för att renovera en lägenhet. Golvläggning och tapetsering stog på agendan.Det blev inget uteliv denna gång utan vi tapetserade till kl 3 på nätterna och la golv, jag kan tala om att man känner sej lite mörbultad efter allt upp och ner från stol och ålning med dess hasning omkring på golvet. Jag lan bara taöa pm att - Linn du är skyldig mej en massage! Jag har ont överallt!

VARDAGSRUMMET

Såhär såg det ut innan vi började dammigt och hemskt, 3 väggar målades med Stockholms vit färg.

Såhär såg det ut innan vi började dammigt och hemskt 3 väggar
målades med en färg som heter Stockholms vit.



Snygg tapet i vardagsrummet en fondvägg i svart.
Rockar fett!



Såhär bra blev den när den färdigställdes.
Nu ska ju alla prylar på plats men de får dom fixa själva=)

KÖKET





Här ska de äta i skogen varje dag.
Var dag blir en picnic:))
De blev riktigt snyggt



Köksgolvet





Hallen blev i guld.
Ser urläckert ut att gå in i vardagsrummet
från allt guld
mkt snyggt



Renovering

I helgen åker jag till huvudstaden. Ska hälsa på Linn o Erik. de vill ha hjälp med att tapetsera lägga in golv, måla och sätta in en diskmaskin:) Ja då ställer man upp för att det är roligt, synd bara att de bor så långt bort, fast det går ju ganska fort att åka ner. Hoppas att kunna gå på Ikea eller nån annan rolig affär som vi inte har här i skogen:) hoppas på lite flärd! Kanske jag kan få tillbaka lite renovering av hud?!:) Ansiktsbehandling och noppning av bryn önskas när jag kommer ner, vi får nog en stund över så då vill jag ha de av proffset her self!


Snöhelvete 2

Nu är jag gruvligt trött på kyla och snö. Man tappar som sugen på allt när det är kallt, fryser som ihop när man går ut och om man tar på sej kläder för att inte frysa kan man ju inte röra sej för man ser ut som en michelin gubbe! Ne fram med solen och 20 grader varmt minst! I dag ska jag försöka att sova på em för att jag ska gå natt, de e så svårt att sova på dagen och framförallt nu när ljuset återvänder, man vill ju inte missa en solig och fin dag=).


RSS 2.0