Drive in movie i Rättvik



Vi ska se på drive in bio, Sommaren med Göran.



 .



Kolla in trailern nedanför.



Fin bild va?



En bild från vårat fönster

Bättre väder och nostalgi museum

Bättre väder i dag. Det är så mycket snygga bilar, vill ha en av varje. Vi har det härligt, cyklar runt mycket för det är så mycket bilar så man sitter fast i bilkö hela tiden.
Har även besökt ett nostalgi museum med allt från leksaker till bensinpumpa, jätte kul. Nu ska vi ut och crusa, det går bättre på dagen.

Rättvik

Ja nu är jag i Rättvik, Classic car week. Det regnar idag. Ska åka på Mackabacka, en loppis med all sköns bröte men det är som en tradtion att åka dit. Sen blir det cruising på stan, kolla snygga bilar, ta foton. Jag lägger upp dem när jag kommer hem.

Classic Car week



Här packar vi för fullt bilen, cyklar, väskor och all sköns bröte. Ska bli skönt att komma bort en stund.
Just nu så regnar det, hoppas på bättre väder så vi kan köra ned cabbat i Rättvik.
Rättviks Classic car week 8de året i rad man blir aldrig less, en helt underbar vecka med bilar och människor med samma intresse, skitkul helt,enkelt.

Sexy lady

 

Ja vad säger man?  Tänk dej att gå i ett par sådana skor en hel kväll! Skulle du ha ont i fötterna?

Ja men de e mode! Undrar vilken hållning man ska få i ett par sådana skor? Eller man kanske ska sitta hela kvällen.
Ja vad vet jag,  jag gillar högklackade skor, men dom får man snygg hållning i och snygg fot, men dehär vet jag inte, skulle dock vilja prova de e väl aldrig fel. Vem vet kanske jag gillar dom.

Sexigt värre!

 

Sexiga stövlar från  "Ji Fashon 4u" Jag vet inte om jag skulle gå ut i dessa skor? kanske om jag ska på
en maskerad utklädd till, ja vad vet jag? You name it! Jag skulle nog frysa om vaderna : ))  Hittade sidan när jag surfa omkring på nätet och sökte efter snygga skor, visst är de kontigt att man aldrig kan få nog av skor! Jag VÄLDIGT många par och ändå så räcker inte dom, utan MÅSTE ha fler de e som ett gift. Jag vågar inte gå in på en sko affär för då måste man köpa sej minst 2 par, ja 2 par, snygga högklackade sexiga skor,  mmm I love it!


Packa för semester

Ja nu måste jag packa för semestern. Vad tar man med sej? Vädret verkar vara väldigt ombytligt i år.  De blir väl till att ta med alldeles förmycket kläder som vanligt, men då har jag väl lite att välja av.  Klänningar , skor, underkläder mm jag gillar inte att packa.

Nikon D60


Nikon D 60 Systemkamera nu blir de till att studera hela kvällen. Läsa manualen till denna kamera.
De blir nog bra bara jag får ihop den den är ju i små delar de ska dit linsskydd, batterier,  minneskort och alla möjliga små pinaler. Ja ja de blir som de blir....bra, tror jag : )

Cadillac 1957

Idag blir de en resa till stan.  Har beställt en ny kamera, som jag ska hämta, de ska bli spännande att få ta riktigt snygga bilder.  Åkte en tur med Cadillac -57an i går kväll, glatt överaskad att den gick som en dröm på vägen. Innan tyckte jag att den gick som ett lokomotiv! Gnissel och rossel servon som protestera sne å vinn och nu.... som en dröm! Längtar till nästa tur den måste bli snart men de finns ju så lite tid å snart ska jag fara på en semester tripp på en vecka. Återkommer om den lite senare.

Bioaktuell Romantisk komedi



Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada.
Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp...




Efter regn kommer solsken

Nu skiner solen igen. Skönt. Vi får väl se hur länge för mörka moln kommer snabbt över himlen. Kanske jag börjar att riva tapeter i dag. Vi får se. Känner mej nere, inte lust me nått egentligen går kanske å lägger mej,  men de hjälper väl inte. Jag måste ta mej i kragen och hitta på nått som får mej på bättre humör. Eftet regn kommer solsken! Jo just nu känns de inte så!

Sex and the city



Köpte en ny parfum i dag. "LOVELY"  Sara Jessica Parkers underbara parfum,  doftar underbart.
Kostar 349: -

Fondvägg



Såhär ser tapeten ut som jag ska ha som fond vägg. Svart med svarta medaljonger jag tror att de blir skitsnyggt.
Resten av rummet ska bli vitt, tror att de ochså blir mkt bra.

Regn elände!

Ja de regnar i dag åxå. Jag hatar regn,  de går inte att göra nånting, förutom att va inne å se på tv, de får väl bli en filmkväll i kväll. Lina kom över med två filmer mysigt! "PS I love you" den har jag inte sett, jag har förresten inte sett så många filmer för jag föredrar att se film på bio å och de blir inte så ofta som jag går på de.  Önkar att de blev oftare. Sen tog hon med sej en film som heter "Revolutionary Road" har inte sett den heller. De ska bli spännande, ska åka och köpa nått smarrigt  snacks till filmerna. Vi ska burra in oss i filtar och njuta av filmerna strunta i vädret och hoppas att de blir bättre i morgon.

Blött

Fy ucsh å blä. Varför ska de alltid regna? Varför kan de inte vara fint väder längre än 2 dagar? Hur roligt är de att gå i sandaler när de regnar? Blöt om fötterna är inget man längtar till när de chskar i skorna. Otrevligt som tusan! Ne nu får de bli bättre väder annars så tar jag å söker metrologisk asyl : )) man får väl stanna inne och försöka att hitta på nått att göra, måste komma igong med min tapetsering av fondväggen nångång.

En helt lyckad kväll



En härlig stund på landet när allt är som bäst!



Surströmmings klämma med alla ingridienser, jättegott!!



De har ju förståss hästar Maud och Lelle.
Helt underbart vackert i kvällssolen.



Sporr och slips förbud
De är absolut förbjudet att ta in sina sporrar och dansa med slips i danslokalen,
så dom får man hänga av ser : )





Lelle på sitt bästa humör på dansgolvet gav allt, killen som alltid bjuder på sej själv.



Lelles sockar när hjan dansat färdigt, han kan inta dansa med skor så sockarna såg ut därefter : D

Fest

Lördag, solen skiner, vilken tur för jag ska på fest till Lelle och Maud. Surströmming med tillbehör de ska bli spännande. Hoppas vädret håller i sej så att vi kan va ute. Fest lokalen har de byggt inne i en gammal ladugård jättemysigt med en sen så man kan ha uppträdande där åxå å de lär de väl bli eftersom han bad mej ta med carioke maskinen återkommer med bilder från den festen.

Helt slut!

Har varit ute och tog en rejäl promenad. Power walk, oj de tog de där på latmasken. Har nog legat på latsidan för länge. Måste försöka att komma ut  lite oftare, kanske jag kan börja springa rundan såsmåningom. Ska ta en stund med orbitrecen i vardagsrummet åxå. Varför går man ut i 300 knyck första gången man tränar? Men så är de bara allt eller inget. Jag får väl se hur länge detta håller i sej. Hoppas på lite pepping från omgivningen.

Ett par nya gympa skor kanske skulle va nått! Mina gamla är inte så bra, fick värsta blånageln på stortån när jag va på gympaträning i våras. Herregud,  va de tar tid för en stortå nagel att växa ut! Vet inte hur jag ska kunna ha mina sandaler med öppen tå, de ser ju inte klokt ut! Jag kan ju måla dom förståss, men då är den ena nageln så kort, ja vilka bekymmer man har! Jag får väl gå me sockarna på hela sommaren : /

Träningstankar!

Tränings nörd, ja de vill jag va! Men varför tar jag mej aldrig ut jag måste skärpa mej! Måste börja träna. Men jag hatar att träna ensam. Finns de ingen likadan som jag? Hade en vän som jag tränade  ihop med, vi tränade ofta. Men så går hon å blir med barn, de va ioförsej gullligt och rart men jag då jag blev utan tränings polare! Jag måste försöka att hitta en ny eller börja träna själv hur kul är de?  Finns de nån som tycker att de e roligt!?
Beach 2009 är nu över,  måste kanske tänka på höstens resa, börja bli lite fit till den åtminstone!

Blixtar å dunder och kotte stunder!



Åskväder i dag. Ont i skallen troligtvis av all energi som finns under ett åskväder.
Har besök av igelkottar som äter mej ur huset snart. Konstigt hur ett så litet djur kan äta sådana mängder kattmat? De äter ju mer än en katt! Ja ja men söta är de i alla fall.

Jean Paul Gaultier

Den här parfymen är en favorit, den är underbar. Jean Paul du är helt klart parfymernas kung, iaf för tilfället. :)


Stövel-mani

Här är mina nya stövlar som jag har köpt i Sthlm. Love them.



En till



Du älskar dem också, eller hur?


Romantiskt och Rätt.


Här är den perfekta romantiska komedin och detta tips fick du från Zhivas skvaller coach.

Cadillac -57



Cadillac -57 hoppas jag att den blir färdig i dag så man får köra den i sommar, har typ "bara" varit på rep i evighet. Jag vet inte om jag är så begaistrad i en -57as Cadillac?  De känns inte riktigt rätt, eller? De känns inte som om de skulle va nått jag helst skulle vilja köra, jag är väl lite konstig! 

Dansgruppen Bounce hyllar Michael Jackson

Kolla in denna video, filmad i Sthlm när dansarna i bounce hyllar Michael Jackson på Sergels torg. Ganska häftigt, eller hur?


Blommor, händer och Karl Forrester



Har försökt att få ordning på min trädgård i dag.
Har väl fått de ganska hyfsat, om jag får säga de själv.
Alla blommor som jag planterade i höstas har inte överlevt, kan jag säga men jag får väl plantera nya och vissa har jag planterat för tätt så de växer inn i varann,  jaja jag får väl ta å sära på dom.



En annan sak är att man får INTE fina händer å naglar av trädgårds arbete! Smutsiga händer o naglar,  vilka naglar? Ja jag får väl ha fina till vintern då gömma dom mellan låren när man sitter ner. oj. Vilket elände. Jag måste lära mej att använda handskar.
Min bror brukar alltid gorma på mej för jag inte har på mej handkar när jag arbetar  i trädgården. Och visst han har rätt!
 
Fingerborgs blomma Giftig men åh så vacker.
 
Gräset heter Karl Forrester.

Love Vintage!



Linn i en senaps gul jacka från farmors garderob " Ursnygg"
garanterat ensam om den.

Linn och Erik




. 

 Söta Linn o Erik påväg till ett bröllop.
 
Klänningen är köpt på Oasis i Stockholm super snygg passar väldigt bra i den!
 

Jobb, jobb och mer jobb.

Har jobbat i dag. Snart semester 1 vecka de ska bli skönt. Har inte gjort så många knop i dag
måste till stan för att handla lite nya köäder och skor,de ska bli super kul se om jag hittar nogot?
 
Vilken lögn! Klart att man hittar nått frågan är bara om börsen räcker till! Snygga skor de skulle inte va helt fel.
sätter in bilder på vad jag hittat lite senare,  nån klänning o byxor vore inte helt fel heller. Ja jag får väl göra en repa på stan å se vad som finns
att sätta tänderna i.
 
Ha de så gott så länge

Zhivas Blogg

Det här är vårt första inlägg. Det kommer mera snart.

RSS 2.0