Biopremiär

Biopremiär för filmen The Final Destination

 

 


Kom i form med porr

Nu är den nya trenden att man ska komma iform med lite porr. Pole dance eller pole fitness som det heter.
Ser kul ut!

 

 


Skogscrusing

Jag var på skogscrusing  i söndags, för er som inte vet vad det är så får man en karta med en vägstrecka som är utmärkt så ska man försöka tyda den och det ska jag säga är inte det lättaste ibland. Där är det olika frågor efter vägen som man ska svara på, inte så lätta minsann! Det fanns ochså bemannade stationer där man ska göra olika saker och få poäng för då. Det tog hela dagen att köra runt och man körde inte lite fel! Det var bara att vända och köra om till rätt väg, och inte hade man så många rätt heller eller inte tillräckligt så man fått ett pris i allafall.

Start av över 70 bilar med 1 minuts mellanrum det tog sin tid.

 







 

 

Här skulle man balansera hjulet på stolpen så långt som man kundeDet va inte så lätt den ville ju bara vika av, men vi klarade full pott 5 poäng.



Vackra vyer bjöds det åxå på.



Prisutdelning.


Sko som tar bort celluliter?!

Nu har jag stått på orbitrecken i 30 minuter och jag håller på att döden dö! Jag har verkligen tappat de jag byggde upp för ett tag sen.  Kondition är en förskvara,  de känner jag! Så hittade jag en sko på nätet som bränner fett.

Mbt skor är en träningssko som har gjort verklig succé världen över. Mbt skon utvecklades från början för att förebygga idrottsskador och ryggvärk, knä-, höft- och fot- problem. Mbt skor ökar förbränningen med upp till tio procent och används från allt till motionärer till elitidrottare. Numera finns också Mbt skor i alla upptänkliga modeller, från sport skor till promenadskor, sandaler och stövlar. Skorna bränner fett och celluliter, förbättrar hållningen, förebygger nack- och ryggvärk och stärker magmusklerna. Hollywood kändisarn har anammat skorna för länge sedan, i Sverige har vi elitidrottare som skridskoproffset Sebastian Falk, golfaren Richard S Johnsson, mountainbikeelitaren Emil Lindgren med flera som har upptäckt fördelarna med Mbt skor.


Ja säga vad man vill, men snygga är de inte!

 


Paj

Gjorde pajer i går det blev 1 blåbärspaj, 1 vinbärspaj och 1 äppelpaj mmmmm, smakade gott med vaniljsås. Värsta är att man blir så mätt. Men gott var de!

 



Vinbärs paj




Blåbärspaj


Hungrig!!!!!

Jag är så hungrig har inte hunnit äta nått i dag och kl är 17! Jag svälter snart ihjäl måste få en hamburgare snart annars vet jag inte vad som händer?! När hamburgar nivån i blodet sjunker då blir jag elak!

 


Rock kväll

Ska till stan och lyssna på lite musik, alltid lika roligt. War pigs spelar Black Sabbath låtar, mycke bra!

 


Jul

Snart är de jul. Och nu måste jag börja förbereda mej för de. Hyacint lökarna måste sättas för att de ska hinna till jul, och de e inte kul, de kliar så inibomben på armar och ansikte efter man gjort de för att de är behandlade med nått medel, kan aldrig va bra för hälsan! Nå väl de är satta och in i kylrummet till veckorna före jul. + 8 grader ska dom ha och vattnas regelbundet så de inte torkar, hoppas att det blir bra:)

 


Stadsresa

I dag är det en fin höstdag. Solen skiner och det börjar bli höstfärger ute. Ska fara till stan i dag följa farmor på lassa. Sen får vi se vad det blir, man vet aldrig.

 


Storm

Oj vad jag har sovit dåligt. Det har typ stormat hela mogon, blåser som bara denn ute, ligger och tänker på allt som flyger omkring och allt som skulle kunna flyga omkring, sist det storma så flög nån takplåt omkring och kapa en buske med marken och endel andra plåtar hade flugit över till grannen herregud tur att ingen blev träffad av dom. Ja de går då inte att sova när det blåser på dehäringa viset. Undrar varör man nästan aldrig är nöjd med vädret?


Bara skit

Jaha, nu har man köpt en sju rackarns stoooor tv, ja men finns de nått att se på då? Ne de finns de inte bara en massa crap! Herregud här har man femtioelva kanaler och det finns inget att se! Eller är de jag som är kräsen? Varför får man inte se nån bra film? Dom visar bara en massa skit filmer och visar dom nån bra så har man redan sett den 2-4 gånger! Vad betalar jag tv licens för? 50 tums tv och inget att se, jag har blivit lurad känns det som.



Höst

Nu är alla bär färdiga att plockas, och vem orkar de? Fattar inte varför allt går så trögt i höst? Jag orkar nada! Trött och slut, jag håller väl inte på att bli sjuk? Ne de vill jag inte! Hoppas att jag får vara frisk och inte få några dumma förkylningar. I alla fall krusbär och vinbär behöver plockas ner men jag har ingen ork, inte i dag i alla fall får se om jag tar de till helgen.




 


Kaffe hos farmor

Dåligt väder i dag oxå, men de regnar ialla fall inte. Ska gå hem till farmor och dricka kaffe och för att se hur hon har de en söndags morgon. Undrar vad man ska hitta på i dag? Ska kolla  om jag hittar några kantareller, har en plats där jag vet ingen annan går. Men först kaffe. :)


Farmor Bennie 




Fotboll

Alltså va de då en skitmatch i går för tjejerna, så va de en så super match i dag för killarna alltså Mellberg och Zlatan vilka killar hela gänget lirade som om de inte skulle få spela en fotbollsmatch i hela sitt liv igen. Sista målet kunde jag inte hålla mej mer jag skrek som besatt och hoppade runt som en tok, säga vad man vill men en match är inte slut förrän domaren blåser av.

 


Grillfest

Vi va bjudna till Pellle och Louice på grillfest i kväll, de va knytis jätte trevligt. De har byggt en grillstuga som de blev så varmt i när de elda och tur va väl de för de va inte så varmt ute mulet och regnet hängde i luften men i glada vänners lag så blev allt bra.

 



Grillstugan





Snygga Emil va med



Anneli



Daniel



Jimmy



Taxen Harry vill oxå vara med



och hungrig va man, ser gott ut va?



Söta Sanny va med å bidrog till skratten på kvällen.


Bilträff i Burträsk

Ja då for vi då till Burträsk. Såligt väder kallt å regnit blää, trodde väl att jag skulle frysa ihjäl fingrarna värkte av kyla, men trevligt folk och många skratt fick lätta upp stämningen trots regnet, tur de finns folk med mycke humor.

 





Ja då far vi då. alla klara?



 

















Endel får ha tur att övningsköra med en Cadillac!





Andra ville flagga att de kom!





Tur att man inte hade hunden med sej : ))





Hårdast av dom alla Pelle



Markus



Söta Louice


Sista bilträffen

Jag åker till Burträsk i dag för att gå på sista bilträffen för i år, tråkit. Vädret är sådär, blåste nästan bort i natt, jag har så svårt för att sova när det blåser så därför är jag ganska trött. tar med kameran i dag och fotar som vanlig mulet väder så det blir bra bilder i dag inga skuggor.

Uselt

Ja då förlorade vi fotbollen i kväll. Hur uselt får man lira? Hä'r har man bullat upp med massor av frukt och bär kokat kaffe lagt upp smörgåsar, nu ska vi mysa för vi ska klå Norge, jo tjena!!!! Uselt är ordet jag är mäkta besviken usch!! Kommer att ta länge innan man kommer över detta.


Orgie

En orgie i skor! Varför är kvinnor så svaga för skor? Jag vet inte en enda som inte är de. Man får en eurforisk känsla när man handlat skor, de e inte lika roligt att handla annat, men just skor, jag kanske är lite skadad? Men då får jag väl vara de för jag är i gott sällskap med mina kompisar. :))

 












Visst är dom snygga ååååååååååååå!!!!!


Sexy little thing

Hittade lite roliga kläder som man kanske vågar bära! Men då måste man väl ha tagit en drink eller två : )
Man ska inte vara frusen om man ska bära dehär, man måste nog be att den som man går till drar upp värmen : )



 



Allt från evas underkläder.se


Erotik dödare

Stringkalsonger på män kan man kalla för erotikdödare, jag själv skulle nog dö av skratt om jag såg någon som hade string kalsonger. Snälla var får folk allt ifrån? Vem vill köpa dessa fula, och ska karlar ha string? Ne tror inte de om jag får välja, såg en som hade string badbyxor när vi var  Turket på en badstrand, herregud jag trodde jag skulle dö av skratt, de såg för dumt ut och lnte nog me de människan står med ryggen emot mej och BÖJER sej fram, då brast de totalt jag fick ingen luft, sånär att de som va med mej fick ge konstgjord andning.



 


Ös regn

Vakna av att de regna så jag trodde taket skulle komma in, sen gick de inte att sova, typiskt, så de va bara att stiga upp. Sen blir man trött hela dagen för att man inte fick sova ut.

Garage möte

Har varit och dragit till nacken igen! känner mej bättre nu, än för en vecka sedan då ville jag bli skjuten. De va inte så kul. Ska på garage möte i kväll vi ska planera för garagefest i oktober. Brukar bli en hejdundarndes fest. De som aldrig vart på denna fest så tycker jag att de ska passa på, ni kommer inte att ångra er. Men det finns bara ett begränsat antal av biljetter och de måste köpas i förväg. Hörs om en stund, efter garagemötet.

C string

Ja och så har vi då C stringen, herregud vem vill gåomkring i denna skapelse slår vad om att de e en karl som kommit på idén. Vem vill gå och spänna röven så att den inte åker av? Eller är den stel i konstruktionen så den spänner åt, ja jag vill inte veta. Den får då inga poäng hos mej. Och då kommer nästa fråga Hur i hela friden viker man ihop en stringtrosa? Skulle ni kunna tänka er att sätta på er en sådanhär trosa?


String trosor

Ja nu är den här jeansen med den inbyggda stringtrosan!?? Varför vill man ha de? Är de för att visa att man har stringtrosor eller? Är de så fränt då? Jag fattar noll. De kan inte va så bekvämt att gåomkring med ett snöre i baken. Skaver, å är säkert väldigt obekvämt. Riskerar man inte att få hemorojder? Ne jag vet inte men jag har ingen erfarenhet, och jag tror jag inte vill testa heller. Betala dyrt för ett par decimeter tråd! Ne jag lägger nog pengarna på ett par riktigt goa och sköna bomullsbyxor=)))


RSS 2.0