New moon

Ännu en film värt att se,  vampyr film, sägs vara super bra har inte sett den ännu själv.

 

 


November

Är inte kul! Tristare väder får du söka efter. Gråa dagar med regn ändå tycker jag nog att det finns tristare  månader, som Januari otroligt lååååång och trist inget att vänta på bara en raksträcka,  för att vänta in Februari som inte heller är så upplyftande, men då har den bara 28 dagar och de e positivt!  Och efter det så går det ju mot vår mmmmmm längre dagar och solen den gula lampan där under den gråa filten just nu,  kommer tillbaka, mmmmm vår, känn på de ordet det får alla människor att le, härligt de! Varför bor man i kalla norden? Varför sökte sej människorna hit?! Masokister undrar om de va de? Vill till varmare nejder, och inte vann jag på Lotto heller, 17 kronor det kommer man inte långt på. Jag får väl prova på lyckan igen på Lördag.






Bad mode

Lite badmode kanske blir bra såhär mitt i vintern så man kan drömma sej bort.

 

 


2012

Ska gå och se filmen på Lördag. Ser fram emot den, hoppas att jag inte blir besviken! Men det tror jag inte.


Agnes

Var och hälsade på Agnes häromdagen hon skulle vara prinsessa på dagis så hon provade kläderna som hon skulle ha på sej, herregud så söt!

 



Söööööööööööööötis!

Kolla in balett skorna vilken söt outfit!


Befruktning

I kväll ska jag befrukta mej=)  Har köpt hem massa frukt, gott de. Skönt att man kommit ifrån dedär med att alltid köpa chips, usch bläääääääää salt o äckligt fastnar i tänderna.  Eller håller jag bara på med att försöka att övertala mej själv med de? Hursomhelst så har jag frukt i kväll och ska se på Idol.

 



Ser gott ut va?


Det snöar

Nu snöar det i kväll. Lite ljusare blir det förståss. Hoppas på att det inte kommer så mycket av den varan så man måste skotta för det vill jag inte.

I går fick jag influensa sprutan. Fick vänta i över en timme innan jag fick den och det tog typ 30 sekunder innan jag var ute=) Dom är snabba systrarna. Och inte känndes det nått heller och inte efteråt, jag trodde att jag skulle bli ut sjuk men känner noll efter den????? Skönt de nu får jag hoppas att jag håller mej frisk. En influensa räcker, jag vill inte ha en till.


Amazon -67

Ja i dag får jag köra Amazon -67a. Liten trevlig bil, snygg är den åxå man kunde göra bila förr i världen nu ser alla likadana ut. Den har fått nya vinterdäck så jag ska hålla mej på vägen. Snöar i dag usch de e inget jag gillar men det får väl gå när det inte är så kallt.

 


Linne

Linne av pärlbroderi skit snygg  måste bara hitta ett par snygga byxor till eller en snygg snäv kjol.

 

Vinröd med svarta pärlor glittrar så härligt i rätt sken=)

Ett till festlinne lite längre, kan man ha ett par pants till och snygga skor.


Mode

Ja nu har jag då köpt lite klänningar,  som jag har ganska lite av så de fick bli tre st. Lite coola saker och som samtidigt är snygga. Hmmm men de ser faktiskt ganska konstiga ut när man ser dom ligga på golvet eller hänga på väggen de ser väldigt snygga ut på mej=), lite skryt eller ne det inte,  de är snygga på!



Snygg klänning med rosor av tyg på båda sidorna jätte snygg.

Denhär gillar jag klassisk snygg med bälte till.

 



Snygggggggg längtar tills jag får ha dom på mej vid rätt tillfälle!


Snö

Och då såg de då ut såhär när jag vakna! Neeeeej jag vill inte ha vinter! Kallt och hemskt och så måste man skotta, kanske inte just denna snö men framöver, och hur onödigt är de? Man får bara ont i ryggen och axlar och riskerar att få betala dyrt till napprapaten och han säger givetvis att man måste komma tillbaka. Skit snö!

 




Lite bättre

Tisdag, känns lite bättre i dag lite mindre ont i kroppen men fortfarande feber. varför kommer allt skit på hösten och vintern? Inte är man sjuk på sommaren. Om man har sommar jämt, slipper man va sjuk då överhuvudtaget?
Isåfall vill jag aldrig ha vinter! Det blåser utav attan ute i dag, grått och sunkit väder känns som om det inte blir någon dag i dag för det är så mörkt.


Sjuk

Ja då blev man då sjuk i den berömda influensan! Hur kul är de då? Jag som trodde att jag skulle klara mej undan för vaccinet får jag ju inte förrän på torsdag, och då ska jag hänga på låset! Jag vill inte bli såhär sjuk igen, ifall detta inte va den berömda svin influensan. Sjukare än såhär kan man väl inte bli, ont precis överallt! Har aldrig varit med om något liknande. Tredje dagen det känns faktiskt lite bättre i dag men det är värst på morgonen när man inte hunnit ta några alvedon och ipren, då vill man att någon kommer och gör pinan kort o så har man en feber som är av hägsta grad så termometern nästan inte räcker till. Ne nu ska jag bli frisk, jag är så gruvligt trött på att se på tv och inte ha något att göra. Får se fram emot helgen då ska jag vara frisk!


RSS 2.0