Besiktning

Har i dag besiktat Darten. Gick bara bra. Skönt när bilen går igenom besiktningen.


Iron Maiden

Iron Maiden Stockholm i våras var där me : )



 

 

 

 


Kizz

Var på KIZZ konser i våras inte så dumt önskar att jag får gå på någon konser snart igen.

 

 




Hotdogs

Hotdogs



De e humor!


Mossigt

Hittade några bilder som jag tagit i sommras när jag var till Rättvik. Bilkyrkogård kan man nog kalla de. Eller ska de kulturmärkas för sådanahär ställen finns nog inte på så många platser i Sverige. Såg ganska fränt ut när man kom in i skogen stog där massor av gamla bilar som träden växt igenom taket eller buskar nere i skuffen.





 



Ja ni ser ju själva, dom måste ha stått här inne i skogen ett tag.


Nattsudd

Jag säger bara Kasamark, är dom goo eller? Vilket party gäng, alla röjde som om de va sissta de skulle göra i sitt liv! Helt underbara och goa människor. De blev sent förståss innan vi hade packat ner alla instrument och fått dom i bilen, var hemma 04.30, jag är ganska seg i dag känns som om jag festat i två veckor, hjärnan hänger inte med riktigt. Men de går väl över. Hade i alla fall en riktigt super najs kväll eller ska man säga natt i går. : ))
Custom Covers spelade sockarna av alla.



Stefan Vokalist

Lelle Trummis



Lars Gitarisst



Peder Bassist



 Kasamark Love you all!




Raggarfest

Då bär de av till en raggar fest,  eller va de nu kan heta. De är i alla fall mest bil folk som kommer dit. Sent blir de i kväll. hoppas att jag får komma hem innan kl 0400 de brukar bli brano sent. Ska väl försöka att hjälpa bandet att packa ihop grejerna groupie som jag är : )) tar även en massa bilder så får vi se hur dom kommer att se ut, bland folk som knuffas på dansgolvet : ) men de ska bli kul, hörs "lite" senare. 

Janette och Fredrik

Ja så va dom då gifta, janette såg ut som en drottning när hon skred fram i kyrkan, hon va ljuvligt snygg. Fredrik han va så snygg,  tänkte mest på att han inte skulle svimma,  så nervös som han va för några dagar sen, men de gick bra. Ett stiligt par. själv fick jag hålla tårarna borta de va sååååå nära när jag gratulera dom efter vigseln.

Grattis Janette och Fredrik





Kyrkan

Då är jag påväg till kyrkan,  för att se ett bröllop. De ska bli så kul jag älskar att gå på bröllpo, de jag inte förstår varför jag alltid, och då menar jag alltid,  måste lipa? Jag blir så rörd å de är så fina och söta så de blir väl till att lipa i dag me, tänker varje gång att nu ska de nog gå bra, jo tjena! De e likadant jämt så man huckrar,  herregud, men de hör väl till. Får se hur de går denna gång. Jag ska i allafall försöka att fota lite bilder, lägger upp dom sen.

Räser traktor!



Ja just de,  en traktor med V8, och vem hittar på att sätta in en V8 i en traktor? Jo en tokig Gottlänning.
En riktig räser traktor har man en sån här så är man kung.

Cool kran

Hittade en kran på nätet som jag tyckte va så cool! Måste bara lägga in en bild på den. Vet inte var man kan få tag i en sån om de finns nån som vet så kan ni väl skriva och tala om de. Skulle va absolut fränt att såtta in en sådan i badrummet, säkert ensam om den oxå. : ))


Musik rep.

I går kväll var jag och lyssnade på CC när de repa. De lät riktigt bra,  har lust att gå på fest när man hör så bra låtar och att det låter sååååå bra! De ska spela på en privat fest på Lördag och jag fotar som vanligt : )) Det brukar vara ett riktigt röj på dessa fester, längtar. Vill ni kolla på deras hemsida,  så är de bara att klicka på adressen  http://www.customcovers.se/



Brudbukett

I dag har jag gjort en brudbukett till på Lördag den blev riktigt snygg i dessa färger. Gjorde även 8 bordsdekorationer. Hmm mycket bröllop just nu : )) De e kul.






Bröst

:

Jag vet inte vaför karlar är så intresserade av bröst? Jag vet inte en karl som inte är det. De verkar som om de aldrig har fått nog, blev de ammade för lite när de va  små, eller förmycket så att de blev besatt? : )) Ja jag vet inte, har någon nått svar så kan ni ju skriva ner de. Hittade en video till er som har denna besatthet,  tyckte själv att den va riktigt gullig : ))

Tur att man inte är häst!

Var till sjukgymnasten i dag för min onda nacke. Varför ska dom alltid bryta till nacken så att det knakar och brakar,  jag tror varje gång att jag blir förlamad och aldrig mer kommer att stiga upp från britsen. så nu har jag nått så inihe... ont. stel som om jag hade ett järnspett instucket under kragen, hoppas att det blir bättre i morgon. Man får väl vara glad att man inte är häst,  då blev man väl slaktad!


Bilskrälle!

Har lämnat in min bil för reparation av ett framhjuls lager och bromsbackar bak : ( de blev en dyr historia! Varför känns de alltid så onödigt att betala för en reparation på en S80? Ska jag lämna in jänkaren, även om det blir kostsamt så känns det ändå mer rätt än dessa skitbilar! Man kan ju inte meka i dom själv allt är ju datoriserat, bara för att de ska skinna en på massa stålar för de blir ju skit dyrt förståss. Ja de e väl bara att bita i det sura äpplet och ta fram lädret.

Önske bröllop



 Dehär är mitt önskebröllop. Hoppas att jag nångång får uppleva detta att få shejka loss i kyrkan, det vore en höjdare!

Erotik dödare

Haremsbyxa vem uppfann en sån utomordentligt ful grej? Finns de nån som tycker att de är snygga? Jag för min del tycker att de är bland de fulaste som finns! Sååååå gräsliga. Finns de nån som tänder på sådana byxor ( om man nu ska gå och bli tänd på ett par byxor, vad vet jag) han eller hon måste ha nått fel iså fall, ne dissa dessa erotikdödare fortare än kvckt!


Gängning på gång

Alla gifter sej i år, tror jag iallafall i min bekantskapskrets. underbara bröllop med noga planerade klänningar, utsmyckningar,  håruppsättningar, sminkningar och blommor, gud vad jag blir avis! Jag vill åxå ha ett noga planerat bröllop och på sommaren med fint väder och massor av folk. Jag får vara glad att jag får vara med att planera brölloppen ibland, de e åxå kul att få hjälpa till att fixa så allt blir så rätt.


Bättre än orginalet


Bilutställning

I söndags var jag på bilutställning, stööööön jag vill ha alla bilarna de finns så mycke snygga bilar! Bilarna förr de va för snygga, dagens bilar ser alla likadana ut man kan inte skilja dem åt, fula kantiga inget att se på.De Amerikanska bilarna är som en dröm, jag säger bara, förr kunde de designa bilar dagens design ja jag vill bara gråta de e för fula! Lägger in några bilder se och dräägla, njuuuut! Kolla in cromen helt underbart, eller hur?











Shopping darren

Ja då va jag i Stockholm och skulle shoppa. De var inte lätt,  man vill ju ha allt! De finns så mycket fina kläder och jag vill ha dom allihop. Men det fick bli bara några få plagg. Ett par balerina skor för mina gamla sjunger på sissta versen, sedan ett par sandaler som jag tyckte mkt om men sommaren är ju slut snart men de fick bli ett par ändå! En tunika väldigt tunn riktigt härlig från min favorit butik Zara.






Roligt eller Sexigt

När jag var på besök i Stockholm kunde jag inte låtabli att gå in på Buttriks: Där fanns både roliga och sexiga saker som man kan klä ut sej i, gissa om jag ville prova allt gud så kul att få klä ut sej i riktigt konstiga kläder eller riktigt sexiga, kan ingen bjuda mej på ett sånt party de skulle va riktigt roligt! Vi provade förståss de snällare eller rättare sagt roliga masker som vi hittade.





Face and Body

Ja då var jag då i Stockholm och gick på salong där söta Linn gjorde ansiktsbehandling och färgade ögonbryn och fransar, det blev så snyggt! Hon är duktig hon! http://www.facebody.nu/  här kan ni gå in och titta på salongen, rekomenderas varmt, trevlig  och duktig personal.



Ledbruten

Ja då var jag då hemma då.  Helt ledbruten av att ligga på tåg, de e inte en dröm att ligga på dessa britsar, stenhhårda och detta eviga dunkande och inbromsningar! Det var kallare väder här inte 26 grader som i "södern". Solen skiner i alla fall, känns att höst luften har kommit, lite friskare lite kallare, en speciell doft.

Sex sugen?

Är du sugen på sex? Ja då finns det något nytt i höst, den såkallade sex glassen : D och då menar jag glass,  inte "glasspinne". Glassen heter  "Sex pistol" och kan inhandlas av de som är över 18. Och man får endast köpa en drink per kund.  Undrar om man blir sugen på en gång eller om man hinner hem,  eller blir de sex direkt på plats?  Kommer att se konstigt ut i så fall,  om alla går med fräs på krogen!  En perfekt avslutning på kvällen kanske. : ))

Fisketur och fotografering

Vaknade tidigt i dag.  Ska fara och fotografera, kul.  Får se vad som fastnar.  Vackert väder i dag med.. Ska försöka att ta en spring runda i dag men det kommer så mycket emellan jämt, man ska hinna så mycke på så lite dagar. Det blir kanske en fisketur i dag åxå om vi hinner.  

Svamp

I dag har vi varit i svampskogen. Och de va inte lite svamp, en hel korg blev det. Jag har aldrig sett så mycket kantareller i hela mitt liv! 26 grader i dag en riktig sommar dag, kanske en av dom sista fina dagarna i sommar.

Tågresa

Ska åka och hälsa på min storebror Stefan i Gullspång i dag så jag tar tåget från Stockholm till Kristinehamn kl 1025 i dag, sedan blir det väl en liten bussresa.  Hoppas på att få plocka kantareller, han säger att det finns säckvis där man ska man  inte nöja sej med att ta med en korg utan här gäller det att ta med sopsäck : )) de ska bli spännande.  Det va ca 8 år sedan jag var där ,så de ska bli kul.

Thai mat och Paltkoma

Har varit och ätit thai mat här i Hägerstensåsen en liten resturang här mellan husen. Vi åt soppa till förrätt åhh hjälpandes va den va stark, de kändes som om jag skulle brinna upp, drack som en späkalv,  och maten den va inte så dåligt kryddad den heller herregud jag undrar om jag behöver en brandsläckare när detta ska ut, hahaha, och de va inte lite heller jag behöver nog inte äta på en vecka, jag är så mätt så jag visste inte hur jag skulle ta mej hem. På hemvägen gick vi på Vivo??? Ja man är nog inte riktigt klok,  jag va så himla mätt och ändå skulle vi in på Vivo för att köpa en massa snacks och hur ska vi få i oss de? Jag bara undrar?!  Men in skulle vi , de blev glass, choklad, bullar, cocacola jag känner riktigt hur många mil jag får springa om jag smäller i mej allt detdär. Jag har PALTKOMA!

Lägenhets visning

Vi har varit på lägenhetsvisning i Midsommarkransen här i Stockholm, en 2a riktigt mysig.

kläder och skor

Nu har jag varit på Stockhloms alla butiker och det blev en hel del shopping. Skor förståss 70% rea på skor alltså hallå de e ju nästan gratis : ) så jag kunde inte låta bli så det blev ett par ballerina skor härliga att går i.  Sedan gick vi på Zara butiken jag bara älskar där blev det en skjorta i grönt riktigt härlig. Vidare till cubus en bra affär för den finns inte överallt så då har inte alla de kläderna, lite kul, 2 linnen blev det.  Sätter in bilder på de sedan när jag kommer hem.

Kolla in de här klädbutikerna

http://www.asos.com/

http://www.yoox.com/

Baksmällan, shoppingtur och mat

Var på bio i går,  såg baksmällan den var rolig.  Var på Mc donalds för att äta och gissa om vi fick vänta på maten i minst 20 minuter??? Ska inte det gå fort när man beställer maten där? Kommer nog inte att gå in på den resturangen någon fler gång.  I dag blir det shopping på stan,  Linn ska få visa mej sina favorit butiker i Stockholm, ser fram emot att få se ut som en åsna i em, mycket att bära på, , kassar både högt å lågt : ))  Det blir väl skor och någon överdel. Hoppas att hitta någon bra resturang att äta på, och det blir ingen hamburger resturang! Jag är så less på hamburgare, bläää.

Stockholm

Kommer till Stockholm i dag söndag. Åker till Vällingby för att besöka LInn på skönhetssalongen där hon lovat att göra en ansikts behandling på mej.  Hon färgar ögonbryn och ögonfransar, noppar å klämmer å de gör skit ont! Aj aj aj inte konstigt att men inte gör de själv de e för plågsamt. Sen gör hon rent ansiktet med olika cremer som doftar gudomligt gott, ansiktsmask och sminkning ingår, måste väl säga att jag har nog aldrig haft så fina ögonbryn som nu.  Riktigt snygga! Sätter in lite bilder på de när jag kommer hem.

Bröllop

Nu har jag varit på ett bröllop i roslagen. Det var jättefint inte så många gäster så man fick chansen att prata med alla. Mysigt i en trädgård med ett party tält. Jag fick hjälpa till och duka o arrangera lite blommor, tack Mia för att jag fick de.  Bruden och brudgummen kunde inte sluta pussas, så jag tog många och då menar jag många bilder och på nästan alla bilder så pussas dom,de e gulligt. Sätter in några bilder senare när jag kommer hem.

Stressigt värre

Herregud vad jag stressar!!!! Jag är aldeles skakis och mår illa,ska fara på en liten semestertripp och jag vill komma iväg men de finns ju 100 saker som ska göras först, måste försöka lugna ner mej för jag går uppp i atomer snart : ))

Jogging skor

Ja då va jag till stan och köpte mej ett par joggingskor å sköna är dom så jag tror jag har dom på mej när jag sover : ))


Shopping dag

Åskan gick i natt så inga datorer gick att starta, typiskt! Ringde och fick några bra råd å vips så va dom igång igen :)) Viklen tur. Fattar inte att man blivit så beroende av en sånhär manick, dom ska ju bara funka, precis som bilar : ) Far till stan i dag,  passar bra för det är riktigt mulet väder,  ska  shoppa lite får se vad de blir förnågot.

Troskick

Ja vem vill ta på sej ett par sådana här trosor? Jag skulle skratta gott om någon karl hade nått liknande typ " vill någon krama min snok?"  De blev då inget sex herregud varför har man sånna trosor på sej? Vill man att ens partner ska garva ihjäl sej?   

 

Juckning i bilen

Ja åså var min bil trasig då. Så jag fick ta Amazon 1967. Herregud jag kan inte med bilen, jag juckar ju fram på 1an och 2an släpper nog kopplingen för fort, ja de e inte utan att jag får mej ett gott skratt själv inne i bilen,  men de lite pinsamt när man är bland folk : D

Juckmobilen




Vardagsbestyr

Vaknade tidigt som bara denn, grannen kastar ut bräder från övervåningen herregud måste han leva om så? Fy va jag hatar att vakna tidigt! Lite svalare i dag och mulet. Skönt med lite svalka. Ska åka förbi jobbet  dag blir nog inte där så länge, känner inte för de.  Måste fixa papper som ska till revsorn, varför väntar man med sånt tlll sista dagen? Sen ska jag väl hänga tvätt och försöka att kapa den där gräsmattan : ( Jädrans jobb med den!

Nästan död

Ja nu har jag då varit ute å sprungit skiten ur gympa dojorna. Jag kan tala om att de va en nära döden upplevelse och varmt är de åxå, svettas som en gris, hur dom nu svettas? Ska städa upp här lite tror jag, om jag inte far o hälsar på en kompis, om jag orkar ta mej från kontorsstolen? 

Allt suger!

Allt känns tråkigt just nu. Känner att jag måste bort från allt just nu. Planerar en resa till min bror i Gullspång, där ska jag plocka svamp han vet av fina ställen. Jag far ut å springer en sväng så kanske jag blir på gladare humör. Ska börja en kurs i trädgårdssmide i kväll, även de känns motigt fast jag tyckte att de va så kul för några dagar sen. Undrar varför man måste känna på dehär viset kan ingen komma och munta upp mej? NUUUUU!  Annars så kryper jag under en sten å kommer tillbaka nästa vår!


"Master of the ass"

I jakten på den perfekta rumpan, ja vem jagar inte efter de? Nog skulle jag vilja träna den lite mer : )) Men man får ju inte flisor i aschelt ännu i alla fall,  när man går över tröskeln : D.   David Kirsch - "The Assmaster".  Så heter han som tränar alla kändisars bakdelar. det inte finns en enda rumpa i världen som jag inte kan lyfta, tona, bygga på, förminska, göra rundare, tajta till eller göra mera uppnosig. När man tittar på en rumpa på catwalken ska man kunna säga att det där är en David Kirsch­rumpa! säger han. Skulle nog vilja prova hans metoder.



Snygga bakdelar.

Sommarlyx

Ska snart åka ner till Stockholm och hälsa på Linn. Hon jobbar på en salong.  Jag bara älskar Stockholm, en sån underbar stad. Ska passapå att unna mej lite sommarlyx, ska beställa tid på en skönhetssalong (där Linn jobbar)  och de ska få ta hand om mej en hel dag. De ska bli ljuvligt skönt. Sen ska vi gå på stan "shop til you drop" de ska bli mej ett sant nöje längtar.

Hot. hot, hot

Ja nu är de hett. Solen lyser som aldrig förr. Har varit ute hela dagen och inte gjort nått! Konstig känsla men man får dåligt samvete av de,  för de finns så mkt att göra både inne och ute, men de kan jag väl göra när de regnar : ))  Ska ut och springa min runda som vanligt men får nog vänta tills de blir lite svalare.

Nattsudd

Ja de blev lite nattsudd i går. Tropisk värme ute man behövde ingen jacka, de va en sån skön natt såna nätter har vi inte så många av i Sverige. Banden som uppträdde va helt ok. Träffade 2 kompisar som jag inte sett på länge de va jätte kul. Måste åka och hälsa på och, se på hennes valpar. Solen lyser i dag åxå ser fram emot en skön dag med att bara slappa
och ta de lugnt.

Killer heels

I kväll ska jag ut på stan. Längtar. Jag ska ta på mej mina killer heels.


Lysande!

Fick en lampa som jag tycker är lite cool. Passar bra i köket.



Regn, huvudvärk och utgifter!

Ja jag skulle inte sagt att de va fint väder, det kom en skur som hette duga! Öste ner i en halv timme på eftermiddagen. Nacken känns lika ont fortfarande ska ut och springa  om en stund får se om de blir något bättre sen blir de en sväng med orbitrecen : )) Ont i huvet så jag ser stjärnor just nu,  förhoppningsvis så försvinner den med träningen, jag får svettas ut den : )  Rolig  överaskning fick jag i dag oxå : /  Bilen behöver lagas! Hjälp va dyrt, ett hjulager fram å nya bromsbackar bak : ((  Fy tusan. Bilar ska ju bara gå, inte gå sönder de e för jobbigt,  sen är man ju utan bil under tiden den ska lagas. Ja aldrig får man va glad.

Garagefest

Nu måste vädret ha fått en knäpp, såhär länge har vi inte haft fint på länge,  men jag klagar inte,  helt underbart att solen lyser varenda dag. Vaknade av att ha skit ont i nacken? Vet då inte vad jag har gjort?! Hoppas att de går över senare  dag annars blir de en sväng till någon kotknackare. I dag tror jag att jag bara ska ta de lugnt åka och hälsa på någon kompis,  senare i kväll ska jag på garagemöte, planering av höst festen, eller "raggarfesten"  som en del säger : )) de brukar va ett bra drag på dom festerna. Tjingeling vi hörs senare.


Pinup kulturen

Dessa sexiga retro klänningar i slinky satins och grundläggande svart krama dina kurvor och vrid huvuden! Den subtila färger och mönster kommer att smickra dig också.

Vi börjar väl med underkläderna.




Snyggt va?

Klänningar för dagsbruk.





Den lilla coktail dressen.









Snygga retro kläder lite  pinup nostalgi.
Jag tycker dom är så snygga.
Mer hittar ni på.

http://www.pinupgirlclothing.com





Svettigt värre

Ja då har jag då börjat min träning. Träning är kul, men inte att utöva ensam! Det är för tråkigt! Att inte kunna prata lite med någon. Fy så trist! De blir orbitrec i dag för jag vägrar ut och springa själv! Finns de nått tråkigare? Så vill jag veta de. Jag ser på en film under tiden jag orbitrecar, heter de så, orbitrecar? Hörs om en stund.

Retro

Lite retro är aldrig fel. Finns så mkt snyggt, man kan blanda lite gammalt och lite nytt på ett snyggt sätt.















Visst är de snygga! Jag tycker de e superskön stil på kläderna förr.
Vill ha!
Lite av annat är inte heller fel : )





Jamen man kan ju inte ha en mobil telefon man måste ju ha en "riktig telefon"
Visst är dom snygga? En sådan skulle inte vara helt fel hemma. väcker säkert
mångas nyfikenhet.  -Vad har du för en telefon? Den frågan kommer du säkert att
få svara på många gånger med en telefon som denna.



Ja men vill ju bjuda på kaffe, eller hur? ja då duger inga engångsmuggar.
Porslinet förr va verkligen snyggt. Färger och  mönster i alla de slag.

Sol, promenader och mat

Då har man varit ute hela dagen, och varmt har de varit. Inte har man hunnit äta nått heller, hungrig så man skulle kunna äta ister med hår i om de va nån som bjöd på de: ) vilken tur att de inte är de,  jag blir så på dåligt humör när jag inte äter,  kort stubin,  behövs inte mkt för jag ska tända på alla åtta. Just nu känns de som om nån skulle säga något fel så exploderar jag! Jag måste åka och handla, finns inget i kylen! Varför åker man och handlar när man är som hungrigast? De blir så ininorden dyrt, då blir de inte bara mat utan en hel del massa onödigt, men gott : )).  Ska ut och promenera sen i kväll när de har blivit lite svalare. Gräsmattan, ja detta eviga dilemma, ja nu har jag ju klippt den men då återstår räfsning för de ligger ju kvar endel gräs kan jag ju säga. Ja ja tur att de e sol då går allt lättare.


Calvin Klein


En underbar blandning av asiatiska blommor och frukter, med inslag av mysk och hallon.

Bara ett måste ha!


Sexiga kläningar


680:-
 




320:-

Sexiga kläder,  bland annat finns hos Katsumi lingerie  finns på nätet och går att beställa där. Där finns allt från skor till underkläder. Kul sida.

Sexiga underkläder

Jag har hittat en "underbar" sida med jätte fina och sexiga underkläder. Funderar på att köpa något fint. Men de finns en BH som är utan axelband och inget som man knäpper i ryggen!??? - Va!? Ja ni hörde rätt! Man klistrar på själva BHn på Brösten????? Ser inte klokt ut,  då behöver man väl ingen BH,  eller? Jag fattar inget,  men jag är väl ute och cyklar som vanligt : ) Jag skulle gärna vilja höra från nån som provat den,  om de funkar? Jag tycker de ser super töntigt ut, man ska nog inte visa upp sej för nån i en sån kreation. Här är sidan om ni vill titta.  http://www.evasunderklader.se/

Gräs

Alltså GRÄS hur kul är de? Klippa gräs är inte kul! Jag har ingen lust! Ändå går jag och gödslar och ska ha en sån fin gräsmatta, men  den måste ju klippas! Herregud vad den växer,  man vill ju ha en fin supergrön gräsmatta helst grönare än grannens! Men hur snyggt är de när den blir för lång? Den behöver klippas varje vecka pga att jag gödslar den! Åhhhh vad trött jag blir, jag får ont överallt å till min STORA förtjusning så har det som driver gräsklipparen framåt av sej själv gått SÖNDER så jag måste putta på den jä... maskinen själv! Tror ni jag får nå ont i mina händer och armar?  Jag ska göra så många rabatter så allt gräs försvinner, en stor bauta rabatt över hela gården! Vad tror ni om den? Bra va?

Mode riktigt?



Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om tjejerna i Rättvik de verkar inte vara så
mode intresserade!? Kort kort Joggingskor? kort mag linne och kolla accessoarerna
system kasse och balong? Ja de kanske är de senaste, vad vet jag!

Bilar





De fanns så mkt fina bilar i Rättvik. Vill ni se de far till Rättvik vecka 31 då anordnar classic car week
en vecka som ni sent kommer att glömma. De finns så mkt fina bilar och man vill ha dom allihop
iallafall många av dom, sen finns ju svansen med gamla pilsner häckar, och dom kommer ju i släpet var
man än åker. Trevligt folk finns där, alla är ju intresserade av samma sak, BILAR!

RSS 2.0